Tienduizenden schaatsers en toeschouwers, een ijsoppervlakte van 450 m2 en een overdekt winterterras met uitzicht op de baan; gezelligheid ten top. De Kerstijsbaan is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een evenement dat niet meer is weg te denken uit de historische binnenstad van Dordrecht.

Van 16 december 2016 tot en met 8 januari 2017 kunnen scholieren, kleuters, kids met pappa’s en mamma’s of oma’s en opa’s de ijzers onderbinden en weer onbezorgd zwieren en zwaaien, pirouetten draaien en lekker genieten van een kop warme chocolademelk, glühwein of erwtensoep.

Om de 11e editie weer tot een succes te maken, doen wij graag een beroep op u. Uw bijdrage wordt geïnvesteerd in de sfeer, uitstraling en programmering van de Kerstijsbaan. U draagt dus rechtstreeks bij aan de beleving van de wintersfeer.

Interessant voor u? De Kerstijsbaan Dordrecht biedt u diverse deelnamemogelijkheden. Maakt u uw klanten en/of personeel gelukkig met toegangskaarten voor de Kerstijsbaan? Of kiest u voor exposure rondom de schaatsbaan?

Laat ons weten hoe wij u kunnen interesseren! Nog even kort waarom deelname voor u interessant kan zijn:

  • Drie weken lang optimale exposure in het winkelhart van Dordrecht tijdens de drukke feestdagen.
  • Directe communicatie met ruim dertigduizend bezoekers.
  • In het openingsweekend onderdeel van de Kerstmarkt met een route van 2,5 kilometer en 400.000 bezoekers.
  • De uitgelezen mogelijkheid uw betrokkenheid bij de stad en haar bewoners te tonen.

Meedoen?

Voorop staat: alle steun in welke vorm dan ook, is welkom! Over een tegenprestatie voor uw bedrijf of uw relaties gaan wij graag met u in gesprek. Wellicht wilt u uw bedrijfsrelaties of personeel uitnodigen voor een leuke avond met sportarrangementen op de ijsbaan die dan exclusief voor uw gasten wordt gereserveerd? Of wilt u drie weken lang een bord met uw bedrijfslogo langs de ijsbaan plaatsen? Wij regelen het graag voor u!

Bekijk hier de sponsorbrochure 2016.

Draagt u, naast al onze bestaande sponsors, de Kerstijsbaan Dordrecht óók een warm hart toe en wilt u een bijdrage leveren aan het realiseren van de Kerstijsbaan? Neem dan contact op met:

Go4 events
(078) 691 21 86
kerstijsbaan@go4events.nl